Květáková rychlovka

Rychlá a levná příprava květáku jako hlavního jídla.


4.08x
30 min

Postup přípravy

Celou hlávku květáku očistíme a uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Slijeme vodu, necháme vychladnout a rozmačkáme. Ke květáku přidáme 1 vejce, strouhanku, sůl a zamícháme. Lžičkou klademe do strouhanky hromádky, ze kterých vytvarujeme karbanátky. Květákové karbanátky smažíme na tenké vrstvě oleje, poté je ukládáme na papírové ubrousky, aby vysály přebytečný tuk. Květákovou rychlovku podáváme s vařeným bramborem, kyselou okurkou nebo s kompotem.
user-icon

autor ceva

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Květáková rychlovka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena