Kuskusové rizoto

Rizoto z kuskusu na vegetariánský způsob.


3.530x
30 min
3×

Postup přípravy

Kuskus vsypeme do misky a zalijeme vroucí vodou. Přidáme asi lžičku vegety a olej. Přikryjeme pokličkou a necháme pár minut stát (podle návodu na obalu), až se všechna voda vsákne.

Zeleninu slijeme, sóju uvaříme ve vodě ochucené bujonem doměkka. Vaříme zhruba 18 minut, scedíme a vymačkáme přebytečnou vodu.

Kuskus vsypeme do velké mísy, přidáme sóju, hrášek, kukuřici a začneme dochucovat. Použijeme petrželku, libeček a nakonec vmícháme tatarskou omáčku.

Kuskusové rizoto podáváme teplé i studené. Podle chuti ještě před servírováním sypeme sýrem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuskusové rizoto

Zpět na recept