Zapečená stehýnka na víně se zelím a přelitá jemnou omáčkou. Vynikající oběd pro slavnostní chvíle.
2 lžíce | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
100 ml | bílé víno |
mletý pepř | |
4 ks | kuřecí stehna |
příloha | |
---|---|
sůl | |
1 lžíce | máslo |
2 ks | cibule |
5 kuliček | jalovec |
2 lístky | bobkový list |
mletý pepř | |
800 g | kysané zelí |
5 kuliček | celý černý pepř |
100 ml | rulandské víno |
omáčka | |
1 lžička | solamyl |
125 ml | kuřecí vývar |
na obalení | |
2 ks | žloutek |
2 lžíce | polotučná hořčice |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena