Kuřecí rizoto s omáčkou

Klasické rizoto většinou podáváme se strouhaným sýrem, tak malá změna.


3.0122x
35 min

Postup přípravy

Rýži si uvaříme klasickým způsobem. Zeleninu očistíme, nakrájíme na drobné kousky a na másle ji podusíme doměkka. Kuře vykostíme, maso z něj nakrájíme na nudličky a orestujeme zvlášť.

Když je maso měkké, přidáme zeleninu, rýži, osolíme, dochutíme, promícháme a ještě chvíli restujeme.

Mezitím si připravíme omáčku. Smícháme kečup, majonézu a jogurt a do hotové omáčky vmícháme prolisovaný česnek.

Na talíře servírujeme pouze hotové rizoto, omáčku si dá z omáčníku na stole každý sám až těsně před jídlem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí rizoto s omáčkou

Zpět na recept