Vaření.czReceptyKuřecí maso s míchanou zeleninou

Kuřecí maso s míchanou zeleninou

Kuřecí čína po česku.


3.185x
30 min

Ingredience

2 stroužkyčesnek
8 lžicolej
2 ksvejce
4 lžícesolamyl
2 kspórek
2 ksmrkev
200 mlbílé víno
125 mlhovězí vývar
1 konzervasterilované žampiony
mletý zázvor
1 konzervabambusové výhonky
mletý černý pepř
2 lžícemáčený škrob
250 gkuřecí prsní řízky
2 hrstěčerné houby

Postup přípravy

Mrkve polouvaříme ve vodě a nakrájíme na kostičky. Žampiony scedíme. Česnek a pórek očistíme. Česnek prolisujeme a pórek nakrájíme na kolečka. Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostky. Pánev s olejem rozpálíme. Vejce rozšleháme s solamylem v husté těstíčko a maso v něm obalíme. Maso na rozpálené pánvi prudce orestujeme a uložíme stranou do tepla. Do výpeku přilijeme vývar, víno a přidáme pórek, houby, mrkev, česnek, žampiony, výhonky a česnek. Přidáme podle chuti zázvor, pepř a sůl. Vše chvíli podusíme a podle potřeby zahustíme škrobem máčeným ve vodě. Nakonec vložíme prohřát maso. Směs ihned servírujeme s rýží nebo hranolky.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí maso s míchanou zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena