Kuřecí maso s míchanou zeleninou

Kuřecí čína po česku.


3.185x
30 min

Postup přípravy

Mrkve polouvaříme ve vodě a nakrájíme na kostičky. Žampiony scedíme. Česnek a pórek očistíme. Česnek prolisujeme a pórek nakrájíme na kolečka.

Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostky. Pánev s olejem rozpálíme.

Vejce rozšleháme s solamylem v husté těstíčko a maso v něm obalíme.

Maso na rozpálené pánvi prudce orestujeme a uložíme stranou do tepla.
Do výpeku přilijeme vývar, víno a přidáme pórek, houby, mrkev, česnek, žampiony, výhonky a česnek. Přidáme podle chuti zázvor, pepř a sůl. Vše chvíli podusíme a podle potřeby zahustíme škrobem máčeným ve vodě. Nakonec vložíme prohřát maso.

Směs ihned servírujeme s rýží nebo hranolky.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí maso s míchanou zeleninou

Zpět na recept