Kuřecí masíčko na medu a kari

Jednoduchý a pikantní recept pro každou příležitost.


4.834x
60 min
9×

Postup přípravy

Řízky omyjeme a naklepeme.

Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme med, hořčici, kari a sůl. Důkladně promícháme a ihned stáhneme z ohně. Do směsi přidáme jogurt a opět důkladně promícháme. Ve směsi obalíme řízky a v pekáčku je lehce po obou stranách osmažíme a vše zalijeme zbylou směsí.

Pekáček vložíme do trouby předehřáté asi na 160 °C. Po půl hodině kuřecí masíčko na medu a kari otočíme, popřípadě trošku podlijeme vodou, a necháme ještě patnáct minut dopéct.

Kuřecí masíčko na medu a kari podáváme s opečeným bramborem nebo kari rýží. Při vaření rýže přidáme do vody 2 lžičky kari.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí masíčko na medu a kari

Zpět na recept