Kukuřičný nákyp po americku

Zeleninový nákyp s garnáty, opečenou slaninou a chlebem. Slanina jídlo krásně provoní!


3.0582x
60 min

Postup přípravy

Houby nakrájíme na plátky, kostičky slaniny opečeme dokřupava a dáme stranou. Houby podusíme na tuku ze slaniny a taky uložíme. Plátky chleba nakrájíme na kostky a opečeme na tuku, kukuřici necháme okapat, slaninu, žampiony, chleba a kukuřici smícháme dohromady a garnáty, vše dáme do vymazané zapékací misky. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme lžíci mouky a uděláme světlou jíšku, přilijeme mléko a necháme přejít varem, dochutíme solí a pepřem a hořčicí, omáčku nalijeme na nákyp a posypeme sýrem. Pečeme asi na 200 st tak půl hodiny. Zdobíme petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kukuřičný nákyp po americku

Zpět na recept