Při přípravě krůty můžeme zužitkovat odřezky na polévku. Můžeme ale použít i krůtí maso.
1 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
nové koření | |
50 g | kukuřice sterilovaná |
50 g | hrášek sterilovaný |
200 g | krůtí maso |
50 g | těstoviny do polévky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
libeček | |
bobkový list | |
mletý černý pepř |
autor admin_hela
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena