Krůtí polévka

Při přípravě krůty můžeme zužitkovat odřezky na polévku. Můžeme ale použít i krůtí maso.


3.1121x
35 min

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme. Krůtí odřezky i kosti nebo maso ještě podle potřeby očistíme, omyjeme a přidáme spolu se zeleninou do hrnce. Vše zalijeme vodou a společně dáme vařit.

Zatím si oloupeme cibuli a spolu s kořením ji přidáme do základu polévky. Maso a zeleninu vaříme doměkka. Zatím si uvaříme těstoviny.

Pak polévku scedíme, kosti a koření vybereme, kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky a spolu s masem vrátíme do vývaru. Do polévky přidáme scezenou kukuřici, hrášek (můžeme použít i mražené), pokrájený libeček a uvařené scezené těstoviny (drobení), krátce povaříme.

Krůtí polévku podáváme spíše teplou.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí polévka

Zpět na recept