Netradiční recept na pečenou krůtu naplněnou směsí z rajčat, slaniny a rýže.
2 ks | cibule |
8 ks | rajče |
1 ks | krůta |
podle potřeby | |
---|---|
6 lžic | olej |
podle chuti | |
sůl | |
2 lžíce | rajčatový protlak |
mletý černý pepř | |
náplň | |
200 ml | vývar |
20 g | máslo |
2 ks | rajče |
100 g | rýže |
100 g | anglická slanina |
1 ks | krůtí játra |
autor veraricna
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.