Dobrota z židovské kuchyně. Recept na chutně zapečené krůtí maso.
4 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
150 g | kroupy |
200 g | hrách |
2 ks | bobkový list |
0.5 lžičky | drcený kmín |
1 hrst | sušené houby |
4 porce | krůtí stehno |
4 lžíce | husí sádlo |
1-2 lžíce | sušená majoránka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor veraricna
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.