Krupicové knedlíky

Krupicové knedlíky jsou velmi dobrou přílohou ke gulášům.


3.1115x
60 min

Postup přípravy

Krupici spaříme vroucím mlékem a necháme půl hodiny stát. Mezitím nakrájíme na drobné kostičky housky a osmahneme je na másle. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Do prochladlé krupice vmícháme žloutky, usmaženou housku a tuhý sníh ušlehaný z bílků. Z těsta utvoříme větší knedlíky, které vkládáme do vroucí osolené vody . Krupicové knedlíky vaříme asi 16 až 20 minut. Hotové krupicové knedlíky ihned servírujeme.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krupicové knedlíky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena