Křupavý chléb z domácí pekárny

Díky lahodné chuti a příjemné vůni se tento chléb stal favoritem v naší domácnosti. Stačí pár hodin a je pryč.


5.018x
60 min
4×

Ingredience

1 lžíceolej
3 lžičkysůl
1 lžíceocet
1 lžičkacukr krystal
350 mlvlažná voda
1 hrstovesné vločky
1 lžičkasušené droždí
250 ghladká pšeničná mouka
1 hrstslunečnicová semínka
250 gtmavá žitná mouka

Postup přípravy

Do nádoby domácí pekárny nalijeme vlažnou vodu, olej, ocet a přidáme cukr a sůl. Na závěr přisypeme mouku a droždí. Po zaznění zvukového signálu přidáme semínka s vločkami. Zvolíme program: ZÁKLADNÍ, velikost: MALÝ, barva kůrky: TMAVÁ.


Recept na francouzskou bagetu z domácí pekárny krok za krokem


Francouzské bagety jsou vynikajícím pečivem pro společné rodinné snídaně a lehké svačiny. Připravte si je snadno podle podrobného FOTORECEPTU.


Recept


Úžasné housky z domácí pekárny krok za krokem


Pokud již vlastníme domácí pekárnu, je dobré ji často využívat a péct domácí pečivo podle našich chutí, potřeb a přání. FOTORECEPT na výborné housky.


Úžasné

user-icon

autor pajisspa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křupavý chléb z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká