těsto | ||
---|---|---|
1 špetka | cukr | |
1 lžička | sůl | |
21-25 g | droždí | |
200 g | hladká mouka | |
1 hrnek | vlažná voda | |
100 ml | řepkový olej | |
300 g | celozrnná pšeničná mouka | |
na potření | ||
řepkový olej |
Chystáte se připravit vajíčkovou pomazánku ze zbylých vajíček? Upečte si k ní voňavé a křupavé domácí rohlíky, housky nebo výbornou cibulovou bagetku!
Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo
I když dojde tolik potřebné droždí, nemusíte se vzdávat pečení, co vás zachrání, je kvásek - poctivý, řádně krmený a připravený bez zbytečných chyb. Jak na to?
Autor:veraricna
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena