Krevetové máslo

Velice jednoduché a vynikající máslo, kterým organismu přidáte potřebné minerály a energii. Pomazánku můžete použít také na slavnostní stůl.


3.0200x
20 min

Postup přípravy

Cibulku očistíme a nasekáme najemno. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme. Máslo necháme v misce změknout.

V malé pánvičce rozpustíme lžíci másla a orestujeme v něm cibulku a krevetky. Směs pak necháme vychladnout.



Do změklého másla přidáme nasekané bylinky, vegetu a lehce vše promícháme. Pro zjemnění můžeme přimíchat lžíci smetany. Nakonec do másla opatrně přimícháme vychladlé krevetky s cibulkou.



Hotové máslo vychladíme v ledničce. Podáváme s celozrnným pečivem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krevetové máslo

Zpět na recept