Krevetové máslo

Velice jednoduché a vynikající máslo, kterým organismu přidáte potřebné minerály a energii. Pomazánku můžete použít také na slavnostní stůl.


3.0200x
20 min

Postup přípravy

Cibulku očistíme a nasekáme najemno. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme. Máslo necháme v misce změknout.
V malé pánvičce rozpustíme lžíci másla a orestujeme v něm cibulku a krevetky. Směs pak necháme vychladnout.

Do změklého másla přidáme nasekané bylinky, vegetu a lehce vše promícháme. Pro zjemnění můžeme přimíchat lžíci smetany. Nakonec do másla opatrně přimícháme vychladlé krevetky s cibulkou.

Hotové máslo vychladíme v ledničce. Podáváme s celozrnným pečivem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krevetové máslo

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena