Krémové Linguine s chřestem

Těstoviny s chřestovým krémem a krůtími nudličkami. Rychlý a snadný recept na velmi chutný hlavní chod.


3.79x
45 min

Ingredience

10 lístkůčerstvá bazalka
300 gkrůtí prsa
400 gbílý chřest
200 gtěstoviny linguine

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

Postup přípravy

Maso očistíme, naklepeme, osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky. Bílý chřest zbavíme dřevnatých částí, oloupeme a nakrájíme na špalíky. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.

V osolené vodě povaříme špalíčky chřestu asi 5 - 6 minut. Pak chřest scedíme, růžičky chřestu odložíme stranou a zbývající špalíčky rozmixujeme s bazalkou dohladka. V hluboké pánvi na oleji opečeme nudličky masa ze všech stran. K masu přidáme uvařené těstoviny a vše spolu s chřestovým krémem a růžičkami chřestu promícháme, prohřejeme a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Těstoviny linguine s chřestovým krémem a krůtími nudličkami podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou zeleninové saláty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krémové Linguine s chřestem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.