Recept na hustý krém z pečené červené řepy s česnekem, bulgurem a zakysanou smetanou.
5 stroužků | česnek |
0.5 ks | cibule |
4 lžíce | červené víno |
800 ml | zeleninový vývar |
500 g | červená řepa |
200 g | bulgur |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
1 kelímek | zakysaná smetana |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena