Králík na tymiánu

Králík a tymián - kombinace, která si zaslouží vyzkoušet tento recept.


4.514x
120 min

Postup přípravy

Králíka naporcujeme, stehna dobře očistíme a zbavíme tuhé blány. Maso dobře prošpikujeme stroužky česneku, osolíme a posypeme drceným kmínem a tymiánem. Porce králíka vložíme do hluboké pánve, podlijeme olejem a pečeme. Průběžně maso otáčíme, podle potřeby podléváme vývarem nebo vodou. Před dopečením na porce masa poklademe kousek másla a necháme ho rozpustit. Králíka pečeného na tymiánu podáváme s bramborovou kaší a kyselým zelím.

Není nad českou klasiku! Dnes si krok za krokem připravíme pečeného králíka se zelím

Dnes se naučíme krok za krokem připravit šťavnatého pečeného králíka na bílém víně s vůní rozmarýnu, skvělou přílohou je červené zelí s brusinkami.

Není

Dušené zelí, jak ho neznáte: S jablky, mangem i ve škubáncích

Pokud máte rádi dušené zelí, máme pro vás pár receptů, které doplní vaši kuchařku. Klasické bílé a červené dušené zelí obohatíme o jablíčko nebo mango, zelí použijeme k přípravě zelných škubánků a šišek, nechybí ani bramborové knedlíky, ke kterým zelí prostě patří.

Dušené

user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík na tymiánu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena