Králík cibuláč

Králíka cibuláče podáváme jako hlavní chod.


4.54x
75 min

Postup přípravy

Králíka naporcujeme, prošpekujeme, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Takto připravené maso položíme do pekáče na rozškvařenou slaninu a zpěněnou cibuli nakrájenou na kostky. Podlijeme vodou, vložíme balíček s kořením, který jsme zavázali do gázy a nakonec česnek nakrájený na plátky. Přiklopíme a dusíme do měkka. Ke konci přidáme víno a necháme lehce opéct. Pamatujte si: čím více cibule tím lépe. Jako příloha je ke králíkovi cibulákovi vhodný chléb, nebo bramborový knedlík.
user-icon

autor petra1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík cibuláč

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena