Kovbojská pánev

Pikantní pokrm, jehož základem jsou fazole. Vhodný jako hlavní chod.


3.420x
20 min
2×

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Česnek nakrájíme na drobné kostičky, cibuli nasekáme. Párek nakrájíme na kolečka. Na pánvi wok rozehřejeme olej. Přidáme párek a česnek. Chvíli orestujeme a pak přidáme nasekanou cibuli. Počkáme, až cibulka začne "plakat" a přidáme fazole zabavené přebytečného nálevu. Promícháme a fazole prohřejeme. Přidáme vejce a promícháme, aby se směs spojila. Kovbojskou pánev ochutíme pepřem, sladkou paprikou, chilli a kari, případně solí. Kovbojskou pánev podáváme s pečivem a kávou, jako obloha dobře poslouží rajče, paprika či jablko.
user-icon

autor Jarack

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kovbojská pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena