Kořeněné červené zelí

Příloha k kachně na trochu jiný způsob.


4.210x
30 min

Ingredience

olej
1 ksbrambory
2 kscibule
1 kspomeranč
2 ksbadyán
1 hlávkačervené zelí
1 balíčeksušené mandle

Postup přípravy

Červené zelí omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zelí dáme na osmaženou cibuli, přidáme badyán, nastrouháme pomerančovou kůru z dobře omytého plodu a necháme všechno dohromady dusit doměkka. Vmícháme spařené, oloupané a nasekané mandle. Nakonec zelí zahustíme nastrouhaným bramborem. Kořeněné červené zelí podáváme s knedlíkem. Ke kachně nemá chybu.
user-icon

autor Martin

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kořeněné červené zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena