Koláčky bez kynutí

Vynikající koláčky, které nemusí kynout. Recept na koláčky, které vydrží křehké a čerstvé.


4.755x
60 min
7×

Postup přípravy

Do mouky nastrouháme stoprocentní tuk, přidáme kvásek z mléka a droždí, vanilkový cukr a trošku soli.

Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme kuličky. Každou z kuliček trochu roztáhneme a vytvoříme důlek. Okraje koláčků potřeme rozšlehaným vejcem.

Koláčky plníme tvarohovou, makovou nebo povidlovou nádivkou.

Pečeme při 160 °C do zrůžovění. Vydrží, pokud se ihned nesní, několik dní naprosto čerstvé.
user-icon

autor myšpulka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Koláčky bez kynutí

Zpět na recept