Kmínové tyčky

Slané tyčinky k zakousnutí při popíjení piva či vína.


3.37x
45 min
1×

Postup přípravy

Listové těsto rozválíme, ne moc na tenko, protože by při pečení nevyběhlo. Potřeme rozšlehaným žloutkem, posypeme solí a kmínem. Rádýlkem nakrájíme listový plát nejdříve na stejné pruhy a potom na tyčinky. Tyčky dáme na suchý plech a v horké troubě dozlatova upečeme. Kmínové tyčky jsou dobré k pivu i vínu.
user-icon

autor Božulka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kmínové tyčky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena