Klobásy pečené na cibuli a černém pivu

Využijte námět na dobrou večeři. Na pečení lze použít i silné párky.


4.631x
60 min
2×

Postup přípravy

Klobásy po celé délce svrchu mírně nařežeme a potřeme kečupem a feferonovou pastou, nebo čerstvými namletými feferonkami. Dno pekáčku vymažeme Ramou. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme klobásy a popepříme je.

Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 180 °C. Během pečení klobásy obracíme, a když začne cibule sklovatět, podléváme i černým pivem. Pečeme dozlatova a dokřupava.

Klobásy pečené na cibuli a černém pivu podáváme s hořčicí, křenem a čerstvým pečivem. Zapíjíme pivem.

Klobása v dalších receptech

user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Klobásy pečené na cibuli a černém pivu

Zpět na recept