Nejprve si připravíme palačinky. Rozšleháme vejce, citronovou kůru, mouku a sůl. Střídavě přidáváme mléko a rozpuštěné máslo, dokud není těsto polotekuté a bez žmolků. Těsto přikryjeme a necháme nejméně 1 hodinu odpočinout.
Cibuli, pórek, rajčata, papriky, ředkvičky a kedlubnu očistíme. Kedlubnu nastrouháme, ředkvičky nakrájíme na plátky a zbytek zeleniny pokrájíme nadrobno. Na vyšší pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme připravenou zeleninu a lehce orestujeme. Přidáme vegetu a lehce podlijeme. Krátce orestujeme a zahustíme rozšlehanými vejci.
Z těsta upečeme na máslem vymazané pánvi tenké palačinky.
Na ně budeme dávat vždy asi 4 lžíce zeleninové směsi, 2 malé moravské klobásky a pevně zatočíme. Narovnáme do vymaštěné zapékací misky a dáme na 10 minut zapéci do trouby nebo pod gril.
Povrch ozdobíme dresinkem a podáváme s okurkovým salátem.