Vaření.czReceptyKlobásky v palačinkovém zábalu

Klobásky v palačinkovém zábalu

Klobáska se zeleninou zabalená do palačinky.


3.392x
45 min

Ingredience

máslo nebo olej na pečení

náplň 2

4 lžíceolej
2 ksvejce
2 kspaprika
0.5 dlmléko
1 kscibule
1 svazekředkvičky
4 ksrajče
1 kspórek
1 lžícevegeta
1 kskedluben
1 kscuketa

těsto

1 špetkasůl
3 ksvejce
375 mlmléko
150 ghladká mouka
50 grozpuštěné máslo

náplň 1

8 ksmalé moravské klobásky

Postup přípravy

Nejprve si připravíme palačinky. Rozšleháme vejce, citronovou kůru, mouku a sůl. Střídavě přidáváme mléko a rozpuštěné máslo, dokud není těsto polotekuté a bez žmolků. Těsto přikryjeme a necháme nejméně 1 hodinu odpočinout. Cibuli, pórek, rajčata, papriky, ředkvičky a kedlubnu očistíme. Kedlubnu nastrouháme, ředkvičky nakrájíme na plátky a zbytek zeleniny pokrájíme nadrobno. Na vyšší pánvi rozpálíme olej a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme připravenou zeleninu a lehce orestujeme. Přidáme vegetu a lehce podlijeme. Krátce orestujeme a zahustíme rozšlehanými vejci. Z těsta upečeme na máslem vymazané pánvi tenké palačinky. Na ně budeme dávat vždy asi 4 lžíce zeleninové směsi, 2 malé moravské klobásky a pevně zatočíme. Narovnáme do vymaštěné zapékací misky a dáme na 10 minut zapéci do trouby nebo pod gril. Povrch ozdobíme dresinkem a podáváme s okurkovým salátem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Klobásky v palačinkovém zábalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena