Klasický řízek naruby

Vše v jednom hrnci.


4.1243x
45 min
7×

Postup přípravy

Plátky masa, může být vepřové, hovězí kuřecí, králičí, naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme ve strouhance a pak v rozšlehaném vajíčku. Z obou stran plátky opečeme dozlatova na oleji v připravené pánvičce.

Oloupanou cibuli si nakrájíme na kolečka a rozložíme ji na dno pekáčku. Na cibuli naskládáme opečené plátky masa a znovu je přikryjeme plátky cibule. Vše zalijeme jednou smetanou a přiklopený pekáček vložíme do trouby.

Asi po 40 minutách pekáček odklopíme a necháme dozlatova opéct.

Klasický řízek naruby podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo jen s pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Klasický řízek naruby

Zpět na recept