Klasický řízek naruby

Vše v jednom hrnci.


4.1243x
45 min
7×

Postup přípravy

Plátky masa, může být vepřové, hovězí kuřecí, králičí, naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme ve strouhance a pak v rozšlehaném vajíčku. Z obou stran plátky opečeme dozlatova na oleji v připravené pánvičce. Oloupanou cibuli si nakrájíme na kolečka a rozložíme ji na dno pekáčku. Na cibuli naskládáme opečené plátky masa a znovu je přikryjeme plátky cibule. Vše zalijeme jednou smetanou a přiklopený pekáček vložíme do trouby. Asi po 40 minutách pekáček odklopíme a necháme dozlatova opéct. Klasický řízek naruby podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo jen s pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Klasický řízek naruby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena