Kefírové lívance s ostružinami

Jemné nadýchané lívance udělají radost při každé příležitosti.


5.02x
35 min

Postup přípravy

V 1/2 litru kefíru rozšleháme dvě vejce, přidáme lžíci cukru, špetku soli, půl hrnku polohrubé mouky a nakonec lžíci jedlé sody. Vše důkladně promícháme.

Z jemného litého těsta, které vléváme do lívanečníku, připravujeme po obou stranách dozlatova upečené lívance.

Hotové lívance potřeme ostružinovou marmeládou, posypeme moučkovým cukrem a ozdobíme šlehačkou nebo zakysanou smetanou. Dozdobíme čerstvými ostružinami.

Palačinky versus lívance - co vede u vás?

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kefírové lívance s ostružinami

Zpět na recept