Katův šleh

Jednoduché a rychlé jídlo pro ty otrlejší s železným jazykem.


4.2441x
25 min
18×

Ingredience

3 lžíceolej
3 kscibule
1 hrstfeferonka
500 gvepřová kýta
100 gostrý kečup
2 kssterilovaná okurka
3 kssterilovaná kápie

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej rozpálíme a maso na něm opečeme. Cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a přidáme k opečenému masu. Chvilku restujeme, podlijeme malým množstvím vody, přidáme pokrájené feferonky, kapii, okurky, zalijeme kečupem a krátce dusíme, až je maso měkké.  Nakonec katův šleh osolíme, opepříme a servírujeme. Katův šleh nejlépe chutná s chlebem.

Další výborné recepty z vepřové kýty

Vepřová krkovice, panenka i kotleta v originálních receptech

Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.

Vepřová

Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem

Máte rádi vepřové? A se zelím? Pak právě tento recept přijde vhod. Pečené vepřové na zelí a slanině nemá chybu!

Recept

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Katův šleh

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena