Katův šleh

Jednoduché a rychlé jídlo pro ty otrlejší s železným jazykem.


4.2440x
25 min
18×

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej rozpálíme a maso na něm opečeme. Cibule oloupeme, nakrájíme na kolečka a přidáme k opečenému masu. Chvilku restujeme, podlijeme malým množstvím vody, přidáme pokrájené feferonky, kapii, okurky, zalijeme kečupem a krátce dusíme, až je maso měkké.  Nakonec katův šleh osolíme, opepříme a servírujeme. Katův šleh nejlépe chutná s chlebem.


Další výborné recepty z vepřové kýty


Vepřová krkovice, panenka i kotleta v originálních receptech


Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.


Vepřová


Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem


Máte rádi vepřové? A se zelím? Pak právě tento recept přijde vhod. Pečené vepřové na zelí a slanině nemá chybu!


Recept


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Katův šleh

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká