Kaše z červené řepy

Červená řepa připravená jako kaše. Jednoduchá a skvělá příloha.


2.9904x
25 min

Postup přípravy

Červenou řepu omyjeme a zbavíme hlíny. Pak ji uvaříme nebo upečeme v troubě nasucho.

Měkkou řepu oloupeme a na jemném struhadle ji nastrouháme. Cibule oloupeme a nasekáme najemno.

Na másle osmahneme cibuli dozlatova. Zaprášíme ji moukou a osmahneme. Přidáme řepu a směs osolíme a opepříme. Směs promícháme, zalijeme vývarem a provaříme. Kaši odstavíme zjemníme zakysanou smetanou.

Kaši z červené řepy podáváme k dušeným nebo pečeným masům.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaše z červené řepy

Zpět na recept