Kaše z červené řepy

Červená řepa připravená jako kaše. Jednoduchá a skvělá příloha.


2.9904x
25 min

Postup přípravy

Červenou řepu omyjeme a zbavíme hlíny. Pak ji uvaříme nebo upečeme v troubě nasucho. Měkkou řepu oloupeme a na jemném struhadle ji nastrouháme. Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Na másle osmahneme cibuli dozlatova. Zaprášíme ji moukou a osmahneme. Přidáme řepu a směs osolíme a opepříme. Směs promícháme, zalijeme vývarem a provaříme. Kaši odstavíme zjemníme zakysanou smetanou. Kaši z červené řepy podáváme k dušeným nebo pečeným masům.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kaše z červené řepy

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena