Kapustový nákyp

Nákyp z kapusty a salámu.


3.289x
60 min

Postup přípravy

Kapustu rozčtvrtíme a vykrojíme košťál. Salám jemně nastrouháme, česnek oloupeme a utřeme se solí. Vejce dobře rozšleháme. Troubu předehřejeme na 180°C. Čtvrtky kapusty vložíme do slané vroucí vody a uvaříme doměkka. Měkkou kapustu vyjmeme a nasekáme na nudličky. Pak je promícháme s vejci, salámem, kořením a strouhankou. Nakonec vmícháme utřený česnek. Kapustovou směs rozložíme do vymaštěné zapékací misky a dáme na půl hodiny zapéct. Kapustový nákyp podáváme s bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapustový nákyp

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena