Kapustový nákup s masem

K přípravě tohoto pokrmu využijeme polotovar - konzervu selského masa ve vlastní šťávě.


3.0100x
75 min

Postup přípravy

Konzervu otevřeme a oddělíme tuk. Vnější listy kapusty oddělíme a uvaříme je v osolené vodě do měkka. Nákypovou formu vymastíme troškou tuku z konzervy, vysypeme strouhankou a vyložíme okapanými kapustovými listy. Zbytek kapusty jemně usekáme, promícháme s masem z konzervy, vejci, přidáme mléko, 4 lžíce strouhanky, 100 g tvrdého strouhaného sýra, salám nakrájený na kostičky a dobře promícháme. Troubu předehřejeme na 220 °C. Do připravené formy dáme polovinu kapustové směsi, poklademe kapustovými listy a doplníme zbytkem směsi. Vršek pokapeme rozehřátým tukem z konzervy a zapečeme. Před dopečením posypeme kapustový nákup s masem 30 g strouhaného sýra a když se rozpustí, můžeme podávat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kapustový nákup s masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena