Kapustový nákup s masem

K přípravě tohoto pokrmu využijeme polotovar - konzervu selského masa ve vlastní šťávě.


3.0100x
75 min

Postup přípravy

Konzervu otevřeme a oddělíme tuk.

Vnější listy kapusty oddělíme a uvaříme je v osolené vodě do měkka.

Nákypovou formu vymastíme troškou tuku z konzervy, vysypeme strouhankou a vyložíme okapanými kapustovými listy.

Zbytek kapusty jemně usekáme, promícháme s masem z konzervy, vejci, přidáme mléko, 4 lžíce strouhanky, 100 g tvrdého strouhaného sýra, salám nakrájený na kostičky a dobře promícháme.

Troubu předehřejeme na 220 °C.

Do připravené formy dáme polovinu kapustové směsi, poklademe kapustovými listy a doplníme zbytkem směsi. Vršek pokapeme rozehřátým tukem z konzervy a zapečeme.

Před dopečením posypeme kapustový nákup s masem 30 g strouhaného sýra a když se rozpustí, můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapustový nákup s masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.