Pečený kapr na zelenině a víně, z níž následně vykouzlíme vynikající vinnou omáčku se smetanou. Recept pro 4 osoby.
sůl | |
40 g | máslo |
1 svazek | petrželka |
1 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
2 větvičky | tymián |
1 ks | citron |
1 ks | kapr |
125 ml | smetana ke šlehání |
125 ml | rybí vývar |
1 svazek | kořenová zelenina |
mletý černý pepř | |
250 ml | bílé víno (suché) |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.