Pečený kapr na zelenině a víně, z níž následně vykouzlíme vynikající vinnou omáčku se smetanou. Recept pro 4 osoby.
sůl | |
40 g | máslo |
1 svazek | petrželka |
1 ks | žloutek |
1 ks | cibule |
2 větvičky | tymián |
1 ks | citron |
1 ks | kapr |
125 ml | smetana ke šlehání |
125 ml | rybí vývar |
1 svazek | kořenová zelenina |
mletý černý pepř | |
250 ml | bílé suché víno |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena