Kakaový koláč z remosky

Jednoduché těsto upečené v remosce. Korpus potřený marmeládou, přelitý čokoládou a zdobený kokosem.


4.914x
0
3×

Ingredience

2 dlolej
2 ksvejce
2 lžícekakao
2 dlkefír
2 lžičkyprášek do pečiva
300 gcukr krupice
350 gpolohrubá mouka

na potření

rum
rybízová marmeláda

na ozdobu

1 hrstkokos
1 balíčektmavá čokoládová poleva

podle potřeby

tuk na vymazání
hrubá mouka na vysypání

Postup přípravy

Mouku smícháme s cukrem, kakaem a práškem do pečiva. Do sypké směsi přidáme vejce, olej a kefír. Dobře promícháme. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané remosky a upečeme. Po vychladnutí vyklopíme a potřeme marmeládou smíchanou s rumem. Kakaový koláč z remosky přelijeme čokoládovou polevou. Jak poleva tuhne, posypeme povrch koláče kokosem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kakaový koláč z remosky

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena