Jogurtová šlehačka

Šlehačka, která se hodí na plnění sladších druhů cukroví a moučníku, protože není tak sladká.


3.0131x
10 min

Postup přípravy

Mléko necháme pořádně vychladit. Do ledového mléka vsypeme šlehačku a elektrickým šlehačem ji vyšleháme dotuha. Do pěny zašleháme bílý jogurt. Vznikne nám příjemně nakyslá šlehačka. Jogurtovou šlehačku ihned použijeme. Jogurtová šlehačka je vhodná na plnění a zdobení cukroví a moučníků, které se bude jíst ve stejný den, kdy bylo zdobeno. Případně do druhého dne, přičemž musí být skladováno v chladu. Jinak se může stát, že šlehačka zkysne.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jogurtová šlehačka

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena