Jogurtová šlehačka

Šlehačka, která se hodí na plnění sladších druhů cukroví a moučníku, protože není tak sladká.


3.0131x
10 min

Postup přípravy

Mléko necháme pořádně vychladit.

Do ledového mléka vsypeme šlehačku a elektrickým šlehačem ji vyšleháme dotuha. Do pěny zašleháme bílý jogurt.

Vznikne nám příjemně nakyslá šlehačka. Jogurtovou šlehačku ihned použijeme. Jogurtová šlehačka je vhodná na plnění a zdobení cukroví a moučníků, které se bude jíst ve stejný den, kdy bylo zdobeno. Případně do druhého dne, přičemž musí být skladováno v chladu. Jinak se může stát, že šlehačka zkysne.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jogurtová šlehačka

Zpět na recept