Jitrnicová smaženice

Jednoduché a rychlé pro ty, kteří mají rádi zabijačkové pochoutky a mají obavu z toho, že je to tučné a nezdravé - tato pochoutka je skoro dietní.


4.116x
30 min
1×

Postup přípravy

Cibuli a jablka očistíme a nakrájíme na jemno. Jitrnice vymačkáme. Do hrníčku rozklepneme vejce a rozkvedláme. Sýr nastrouháme. Na sádlo dáme cibuli a jablka. Necháme smažit, dokud nezačnou lehce růžovět. Potom přidáme vymačkané jitrnice, posypeme majoránkou a kořením kari. Pečeme asi 10 minut, zalijeme rozkvedlanými vejci, které osolíme, zasypeme nastrouhaným sýrem a necháme chvíli zapéci. Jitrnicovou smaženici podáváme s chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jitrnicová smaženice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena