Jihofrancouzský Ratatouille

Recept na rychlý a zdravým pokrm.


4.220x
35 min
5×

Postup přípravy

Zeleninu omyjeme. Lilek a cuketu nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, neloupeme!
Stejně tak i rajčata a papriky. Olivy a česnek nakrájíme na co nejtenčí plátky. Česnek můžeme prolisovat, pokud se nám plátky nedaří. Cibuli nakrájíme nadrobno.

V hrnci na olivovém oleji lehce osmahneme cibuli, česnek a poté postupně ostatní zeleninu. Přidáme podle chuti sůl, pepř, tymián, olivy a společně vše dusíme na mírném ohni asi 20 minut. Jihofrancouzský Ratatouille ještě podle chuti dosolíme.

Jihofrancouzský Ratatouille podáváme teplé a s pečivem.
user-icon

autor wasillisa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jihofrancouzský Ratatouille

Zpět na recept