Recept na přípravu jehněčího hřbetu s chutnou marinádou a zeleninovou přílohou.
1 lžíce | med |
1 kulička | nové koření |
jehněčí hřbet | |
příloha | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
1 špetka | sůl |
1 ks | cibule |
1 snítka | tymián |
0.5 ks | cuketa |
2 plátky | lilek |
1 dl | bílé víno |
1 ks | paprika červená |
1 ks | paprika žlutá |
1 špetka | mletý černý pepř |
1 konzerva | konzervovaná rajčata |
podle chuti | |
sůl | |
kmín | |
rozmarýn | |
máta | |
bobkový list | |
mletý římský kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
olivový olej |
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena