Recept na přípravu jehněčího hřbetu s chutnou marinádou a zeleninovou přílohou.
1 lžíce | med |
1 kulička | nové koření |
jehněčí hřbet | |
příloha | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
1 špetka | sůl |
1 ks | cibule |
1 snítka | tymián |
0.5 ks | cuketa |
2 plátky | lilek |
1 dl | bílé víno |
1 ks | červená paprika |
1 ks | žlutá paprika |
1 špetka | mletý černý pepř |
1 konzerva | konzervovaná rajčata |
podle chuti | |
sůl | |
kmín | |
rozmarýn | |
máta | |
bobkový list | |
mletý římský kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
olivový olej |
autor Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.