Jessynčino tajemství

Velmi rychlé a dobré jídlo.


2.415x
30 min

Ingredience

1 lžíceolej
sůl
1 ksvejce
1 kscibule
2 lžícekečup
1 ksfeferonka
150 gvepřová kýta
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Cibuli a feferonku očistíme a nasekáme nadrobno. Na oleji osmažíme nakrájené maso a cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme jemně krájenou feferonku a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a vmícháme vejce. Nepodléváme a necháme vejce srazit. Jessynčino tajemství podáváme se smaženými hranolky nebo opékanými brambory.
user-icon

autor jessynka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jessynčino tajemství

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena