Špenátovou polévku můžeme připravit mnoha způsoby. Nejvíce vitamínů ale bude mít připravená z čerstvého špenátu.
4 stroužky | česnek |
2 ks | vejce |
80 g | máslo |
500 ml | mléko |
1 ks | cibule |
250 ml | smetana |
300 g | čerstvý listový špenát |
50 g | máslo na jíšku |
2-3 lžíce | hladká mouka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
petrželová nať |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena