Špenátovou polévku můžeme připravit mnoha způsoby. Nejvíce vitamínů ale bude mít připravená z čerstvého špenátu.
4 stroužky | česnek |
2 ks | vejce |
80 g | máslo |
500 ml | mléko |
1 ks | cibule |
250 ml | smetana |
300 g | čerstvý listový špenát |
50 g | máslo na jíšku |
2-3 lžíce | hladká mouka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
petrželová nať |
Jarní špenátové palačinky krok za krokem
Tyto palačinky se skvěle hodí do jarního jídelníčku a také s nimi zazáříte na svatého Patrika, kdy je vše zelené. Krok za krokem si je můžete s námi zkusit připravit.
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena