Lehká a jemná rybí polévka z pangase s hráškem je vhodná pro teplé letní dny.
400 ml | vývar |
2 lžíce | máslo |
2 lžíce | hladká mouka |
5 ks | jarní cibulka |
100 g | mražený hrášek |
300 g | mražený pangas |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
30-50 ml | smetana |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
citronový tymián | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.