Jemná rybí polévka s pangasem

Lehká a jemná rybí polévka z pangase s hráškem je vhodná pro teplé letní dny.


4.847x
25 min
4×

Postup přípravy

Rybu omyjeme, osolíme a zakapeme citronem. Polorozmraženou rybu nakrájíme na větší stejnoměrné kousky. Hlavičky jarních cibulek očistíme a drobně usekáme.

Cibulku zpěníme na másle, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a vaříme asi 10 minut. Potom přidáme kousky ryby a několik lístečků citronového tymiánu a hrášek.

Jakmile ryba změkne, polévku dochutíme solí a pepřem. Nakonec vmícháme smetanu a polévku opět zahřejeme.

Jemnou letní polévku s bílým rybí masem na talíři posypeme petrželkou a podáváme s toastem nebo čerstvým bílým pečivem.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemná rybí polévka s pangasem

Zpět na recept