Jemná domácí majonéza

Osvědčený recept na chutnou domácí majonézu. Myslím, že když si doma uděláte sami majonézu, tak aspoň víte, co jíte. Vážně nám chutnala.


3.79x
10 min
1×

Postup přípravy

Do odměrného válce dáme slunečnicový olej, dijonskou hořčici, šťávu z půlky citronu, žloutky, špetku mletého černého pepře a soli. Pokud jsme koupili tyčový mixér bez odměrného válce, tak použijeme vyšší sklenici třeba na pivo. Důležité je, aby nádoba byla úzká, mixér se tam musí pohybovat jako píst. Tyč spustíme až na dno, zapneme a velmi pomalu táhneme nahoru asi 5 sekund. A to je všechno! Jemnou domácí majonézu podáváme podle chuti k různým pokrmům.


Šest skvělých receptů na bramborový salát


Receptů na bramborový salát není nikdy dost, zvlášť v předvánočním čase. Možná dáváte přednost klasice, která nikdy nezklame, ale máme pro vás i recepty trochu netradiční, které mohou opravdu překvapit svou chutí. A pokud si hlídáte linii, nechybí ani dietnější verze salátu. Jednoduše - vybere si každý.


Šest

user-icon

autor Moravanda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemná domácí majonéza

Zpět na recept