Domácí sojanéza

Recept na rychlou veganskou alternativu majonézy.


0.00x
10 min

Postup přípravy

Do vyšší nádoby nalijeme olej, postupně přiléváme rostlinné mléko a tyčovým mixérem mixujeme do husté konzistence. Pokud je sojanéza příliš řídká, tak přidáme trochu oleje. Pokud je naopak moc hustá, přilijeme trochu mléka. Následně do sojanézy přidáme citronovou šťávu, polotučnou hořčici, sůl a pepř.  Nakonec vše promícháme nebo ještě chvilku mixujeme a sojanéza je hotová. 


Použít ji můžete do bramborového salátu a pomazánek.


Ochucená majonéza á la Tatar


(doba přípravy 10 min)


Ochucená


Videorecept: Vegetariánská boloňská omáčka s luštěninovými těstovinami


Odlehčená a bezmasá varianta oblíbené boloňské omáčky. V našem videoreceptu vás naučíme, jak snadno a rychle lze vykouzlit chutný oběd či večeři a doplnit jej zdravými a výživově hodnotnými těstovinami.


Videorecept:


Videorecept: Chorizo orzotto - rychlá veganská bašta


Rychlé, chutné, zdravé a veganské, takové je chorizo orzotto podle dnešního videoreceptu. Zaručujeme, že na tenhle pokrm utáhnete i masožravce a všechny milovníky italské kuchyně!


Videorecept:


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí sojanéza

Zpět na recept