Recept na makedonské jehňátko se zelím a rajčaty. Jednoduché a z jednoho hrnce.
750 g | brambory |
3 ks | cibule |
200 g | mrkev |
4 lžíce | rajčatový protlak |
500 g | bílé zelí |
750 g | jehněčí kýta |
drcený kmín | |
5 lžic | olivový olej na smažení |
mletý barevný pepř | |
marináda | |
---|---|
5 stroužků | česnek |
5 lžic | olivový olej |
podle chuti | |
sůl |
autor 59
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena