Kdo by neměl rád tradiční české řízky. Vyzkoušeli jste někdy ale i řízečky z jater? Jsou opravdu pochoutkou, navíc, za málo peněz se nají celá rodina.
sůl | |
2 ks | cibulka s natí |
500 g | vepřová játra |
tatarská omáčka | |
mletý černý pepř | |
trojobal | |
---|---|
2 ks | vejce |
1 miska | strouhanka |
1 miska | hladká mouka |
na ozdobu | |
čerstvá zelenina |
autor Dana
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.