Játrová paštika

Vepřové játra, lalok a koření v jednom receptu.


4.331x
150 min
2×

Postup přípravy

Na masovém strojku umeleme syrová játra i lalok. Česnek oloupeme a prolisujeme. Přidáme koření a rukou pořádně promícháme. Vzniklou játrovou směsí naplníme menší zavařovací sklenice. Sklenice s játrovou paštikou sterilujeme asi 2 hodiny na 100 °C ve vodní lázni. Nejlépe v zavařovacím hrnci. Tato játrová paštika je vhodná i na cesty.
user-icon

autor zdela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játrová paštika

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena