Játrová pánev

Jednoduchý, výborný a rychlý recept z jatýrek a všeho, co doma najdete.


5.05x
30 min
2×

Ingredience

3 ksčesnek
1 kscibule
2 kskuřecí prsa
1 ksčervená paprika
1 plechovkasterilované žampiony
500 gdrůbeží játra
1 ksbuřt

podle chuti

sůl
feferonka
grilovací koření
drcený kmín
jarní cibulka
ostrý kečup
mletý černý pepř

podle potřeby

sádlo

Postup přípravy

Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Kuřecí prsa také omyjeme, nakrájíme na nudličky a dáme do misky. Maso posypeme grilovacím kořením, osolíme, opepříme, polijeme olejem a dobře promícháme. Cibuli, česnek, papriku, feferonky, jarní cibulku a buřt nakrájíme na kostičky. Do hlubší pánve dáme rozehřát sádlo nebo olej, na kterém si osmahneme cibuli a česnek. Potom postupně přidáváme maso, játra, buřt nebo klobásu, žampiony a nakonec papriku, feferonky a jarní cibulku nebo pórek. Játrovou pánev osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a drceným kmínem. Nakonec přidáme trošku ostrého kečupu a dobře promícháme. Přikryjeme poklicí a necháme vše změknout (asi 10 minut). Játrová pánev skvěle chutná s hranolky, brambory i rýží.
user-icon

autor Janíís


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrová pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena