Jarouškovo rizoto

Recept na rizoto se zeleninou a vepřovým masem.


4.08x
20 min
1×

Ingredience

1 střikolej
sůl
120 gmáslo
1 kscibule
500 grýže
mletý pepř
350 gmražená zelenina s kukuřicí
500 grajský protlak
500 gvepřové maso

Postup přípravy

Do osolené vroucí vody stříkneme olej a vložíme rýži. Mezitím na rozpuštěném másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a osolíme ji, aby pustila šťávu. Vložíme mraženou zeleninovou směs - mrkev, hrášek a kukuřici. Přikryjeme poklicí a občas promícháme. Dusíme do částečného změknutí. Osolíme, opepříme a přidáme vepřové maso nakrájené na kostky nebo nudličky. Vše za občasného míchání dusíme doměkka. Pak přidáme protlak a necháme již jen prohřát. Uvařenou rýži scedíme, smícháme s masem a podle chuti osolíme a dochutíme. Jarouškovo rizoto rozdělíme na talíře, posypeme sýrem a podáváme třeba s kyselou okurkou.
user-icon

autor dracula89

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jarouškovo rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena