Jarní zeleninový talíř

Recept na lehkou a zároveň vydatnou večeři z čerstvé zeleniny.


3.37x
15 min

Ingredience

1 svazekředkvičky
1 kskedluben
1 svazekjarní cibulka s natí

podle chuti

sůl
extra panenský olivový olej
salátové bylinky

Postup přípravy

Připravíme si svazek ředkviček, které zbavíme listů, odkrojíme kořínky a důkladně je omyjeme. Ředkvičky nakrájíme na kolečka. Kedluben oloupeme a nakrájíme na plátky nebo měsíčky. Jarní cibulku omyjeme a i s natí nakrájíme na kolečka, cibulku orestujeme na troše olivového oleje a lehce osolíme. Do středu talíře poklademe ředkvičky, obložíme kedlubnou a vše posypeme množstvím orestované cibulky. Posypeme salátovými bylinkami a lehce pokapeme kvalitním olivovým olejem. Samozřejmě můžeme na zeleninový talíř použít i oblíbenou salátovou zálivku apod. Jarní zeleninový talíř ihned podáváme. Je to výborná lehká večeře, která zasytí, dodá tělu vitamíny.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jarní zeleninový talíř

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena