Recept na nákyp plný žampionů, který podáváme jako přílohu k pečenému masu. Je dobrý i samostatně se zeleninou a majonézovou omáčkou.
4 stroužky | česnek |
4 ks | vejce |
100 g | šunka |
200 g | žampiony |
4 lžíce | hladká mouka |
1 svazeček | jarní cibulka |
100 ml | smetana 33 % |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
máslo | |
1 hrst | pažitka |
tuk na vymazání | |
petrželová nať | |
strouhanka na vysypání |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena