Jahodová pěna

Rychlý dezert, oblíbený hlavně dětmi.


4.319x
10 min
2×

Postup přípravy

Čerstvé jahody omyjeme, zbavíme lístků a prolisujeme nebo rozsekáme tyčovým mixérem. Přidáme většinu cukru a šťávu z poloviny citronu. Smetanu ušleháme se zbytkem cukru v hustou pěnu a zlehka do ní vmícháme ( "zabalujeme?) jahodovou kaši. Jahodovou pěnu rozdělíme do vyšších sklenic a dáme vychladit. Vychlazenou ozdobíme piškoty a rozpůlenými nebo celými jahodami.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jahodová pěna

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena