Jáhlové rizoto

Přestože jsou jáhly zdravé, moc se z nich nevaří. Tady je recept na jejich rychlou úpravu.


4.674x
30 min
24×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme, rajčata spaříme a oloupeme, pórek také omyjeme. Všechny druhy zeleniny nakrájíme.

Maso omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Do vyšší pánve s poklicí nalijeme olej, na kterém zpěníme cibuli a česnek, přidáme maso, rajčata, pórek, houby, jáhly a promícháme. Vhodíme masox a podlijeme vodou tak, aby byla asi 1 cm nad směsí.

Pak jáhlové rizoto přikryjeme a společně dusíme, než se voda vypaří, pak vypneme a necháme asi 10 minut dojít. Pokrm můžeme dochutit sójovou omáčkou.

Na talířích jáhlové rizoto hustě sypeme strouhaným sýrem. Kdo chce, může maso vynechat.
user-icon

autor Enoch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jáhlové rizoto

Zpět na recept